Saucony - Futóbolond -

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Saucony

Termékek > Saucony

ProGrid Guide6 női/ffi          27 490.-/Ft
A legrövidebb és legtömörebb jellemzés: Tökéletes cipő! Runners World szerint is. Nem véletlen tehát, hogy a nemzetközi szaksajtó és a futó társadalom ódákat zeng az új Guide-ról! Itt az ideje, hogy Te is kipróbáld! Miért is ilyen jó ez a cipő? Prémium kategóriájú, magas komfortfokú, párnázott, stabil cipő, amely női változatban mindössze 252 gr, de férfi méretben is csak 283gr. Hihetetlen, de igaz! A tejes talpú ProGrid nyújt védelmet a talajfogástól az ellépésig, az átgördülés minden szakaszában. A speciális „Geometry of Strong” 8mm-es talpgeometriának köszönhetően a talajfogás már nem annyira sarok centrikus, mint a klasszikus 12 mm-es modellek esetén. A becsapódásokat a középláb részen, lényegesen nagyobb felületen kell elosztani, ezzel is csökkentve a vázszerkezetünkre és izmainkra eső terhelést. Belső oldaltámasza hatékonyan tartja a pronáló lábat, ezzel is optimalizálva a lábállást.

A nagy felületű sarok SRC biztosítja a puha, rugalmas talajfogást. HydraMax bélésanyaga pedig a technikai ruházatoknál is megszokott tökéletességgel vezeti el a verejtéket a lábról. Ez által kényelmes viseletet biztosít, ezzel is növelve a komfort érzetet és kizárja a nedvesség általi bőr felpuhulása miatti hámsérülést. Egyedülállóan lyukacsos szerkezetű, habból készülő, mikrobaölő, lélegző anyaggal bevont, comfortride talpbetét magas minőségű párnázottságot és kitűnő gördülést nyújt.

ProGrid Omni11 női/ffi          28 490.-/Ft
A stabilitás és kényelem forrása, magasabb testsúly, alacsonyabb talpboltozat és befelé dőlő lábállás (pronálás) esetén. Sikerült, még az eddiginél is tökéletesebbé varázsolni a legújabb Omni-t. Az új Omni 11 könnyebb és rugalmasabb elődjénél, valamint a hagyományos eljárással fújt guminál 33 %-kal könnyebb súlyú, befecskendezéssel fújt új guminak, a SAUCONY IBR+ OUTSOLE™ nevű anyagnak köszönhetően magas fokú párnázottságot biztosít. Az IBR+ bizonyítottan kétszerannyi energiát képes elnyelni, mint a hagyományosan fújt gumi, fantasztikus és hosszantartó párnázottságot biztosítva a lábfej első részének. A korábbi Omni 10-es 352gr súlya helyett mindössze 309gr. Hihetetlen, de még egy ilyen klasszikuson is lefaragható 43gr. Le a kalappal a technológiafejlesztő osztály előtt. A cipő forradalmian új 8mm-es geometriájának „Geometry of Strong”.

Az SRC sarok , és a reagáló párnázást nyújtó teljes talpú PROGRID -becsapódás tompító lett eredményesen kombinálva a KÖZÉPLÁBHÍDdal. A tökéletes rögzítést az ARCH-LOCK hevederek biztosítják. A cipő HYDRAMAX bélés anyaga, minden eddiginél hatékonyabban vezeti el a lábadról az izzadtságot, mint ahogyan a funkcionális ruházatunknál már megszoktátok. Ez által kényelmes viseletet biztosít, ezzel is növelve a komfort érzetet és kizárja a nedvesség általi bőr felpuhulása miatti hámsérülést. Egyedülállóan lyukacsos szerkezetű, habból készülő, microbaölő, lélegző anyaggal bevont, comfortride talpbetét magas minőségű párnázottságot és kitűnő gördülést nyújt. Megerősített külső sarokrésze még masszívabb lábtartást biztosít.

 
 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz