Ethicsport - Futóbolond -

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Ethicsport

Termékek > Étrend kiegészítők


Az EthicSport divízió bemutatása

Professzionális étrend-kiegészítők sportolóknak

Az EthicSport étrend-kiegészítő márka hosszú kutató- és fejlesztő munkát követően a san marino-i székhelyű Difass gyógyszeripari részvénytársaság aldivíziójaként 2003-ban azzal a céllal jött létre, hogy sportolókkal, edzőkkel és sportorvosokkal együttműködve közösen találjanak megoldást a sportolók étrend-kiegészítésével kapcsolatos problémákra, kérdésekre.
A gyermekgyógyászatban, valamint az általános orvosláshoz szükséges gyógyszerek előállításában több mint húsz éves múlttal rendelkező anyacég (Difass S.a.) belső kutató- és fejlesztő orvoscsapata sportorvosokkal és biokémikusokkal együttműködve fejlesztette ki a sportteljesítmény nagymértékű javulását elősegítő EthicSport étrend-kiegészítő termékcsaládot.
Az EthicSport professzionális étrend-kiegészítő termékek előállításához felhasznált alapanyagokat ismert és minősített szállítóktól szerezzük be, aminek köszönhetően bizton állíthatjuk, hogy valamennyi EthicSport termék teljes mértékben megfelel a magas minőségi követelményeknek.
A sportolók, edzők és sportorvosok számára továbbá garantáljuk termékeink doppingmentességét, ugyanis a kereskedelmi forgalomba hozatal előtt valamennyi EthicSport terméket előzetesen megvizsgált a Firenzei Városi ÁNTSZ Közegészségügyi részlegének doppingellenes laboratóriuma. Az elvégzett vizsgálatok igazolják, hogy termékeink nem tartalmaznak sem nandrolont, sem tesztoszteront, valamint ezek prekurzorait sem. A jelenleg érvényben lévő doppingellenes szabályok által tiltott amfetaminoktól és efedrinektől is mentesek készítményeink.
Valamennyi termékünk forgalomba hozatalát az Olasz Egészségügyi Minisztérium engedélyezte. Az EthicSport információs hálózatán belül különféle tudományágakban tevékenykedő szakértőink foglalkoznak a termékekkel kapcsolatos bárminemű kérdések megválaszolásával: teljesen ingyenes szaktanácsadás alkalmával készek pontos, egyénre szabott információkkal ellátni a különböző szintű sportolókat és sportegyesületeket.
A végső felhasználók, vagyis a sportolók felé irányuló közvetlen információszolgáltatás az EthicSport gyártójának lehetővé tette egyéni- és csapatsportágak professzionális szintjének elérését, vagyis azt, hogy jelenleg számos olasz élsportoló és sportorvosaik a labdarúgásban, röplabdában, kosárlabdában és kerékpározásban jelenleg az EthicSport termékeket alkalmazzák.

Olaszországban jelenleg a következő sportszövetségek alkalmazzák az EthicSport termékcsaládot:

  • FIS ( Fed. Italiana Scherma – Olasz Vívó Szövetség) ,valamint az olasz férfi és női vívóválogatottak (7 érem a 2008-as Pekingi Olimpián)

  • FISG (Fed. Italiana Sport Ghiaccio – Jégsportok Olasz Szövetsége) , valamint a hosszúpályás olasz gyorskorcsolya válogatott (3 érem a 2006-os Torinói Téli Olimpián)

  • FITRI (Fed. Italiana Triathlon – Olasz Triatlon Szövetség), valamint az olimpiai távú női és férfi triatlonválogatottak

  • FIBS (Fed. Italiana Baseball e Softball – Olasz Baseball és Softball Szövetség), valamint a női és férfi válogatottak

  • I.U.T.A. (Italian Ultramarathon Trial Association – Olasz Ultrafutók Szövetsége).


Ezenfelül a 2008-as Pekingi Olimpián több mint 70 olasz olimpikon felkészülésében és az általuk elért 7 olimpiai érem, valamint számos értékes helyezés megszerzéséhez nyújtott segítséget az EthicSport szakértői csapata. Az EthicSport termékeket alkalmazó számos élvonalbeli sportoló közül külön szeretnénk megemlíteni a CANNONDALE Factory Racing Team-et élén Martin Gujan-al, Marco Aurelio Fontana-val (ötödik hely a Pekingi Olimpián) és a 2009-es MTB maraton világbajnok Roel Paulissen-nel, akik felkészülését folyamatosan követték nyomon az EthicSport szakértői.
Bizonyos ideje nemzetközi szinten is képes volt fejlődni az EthicSport márka, melynek köszönhetően termékeink már Európa számos országában is megjelentek a kereskedelmi forgalomban.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz