Asics - Futóbolond

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Asics

Termékek > Asics

ASICS GEL-PHOENIX 5 női/ffi          29 990.-/Ft

Az Asics Gel-Phoenix 5 futócipő az Asics egyik alap modellévé vált az elmúlt években. A DuoMax Support System rendszerrel és a Trusstic híddal kényelmes és stabil cipőt biztosít. A hátsó Gel párnázás és az SpEVA középtalp kiváló alátámasztást biztosít és csökkenti a rázkódást.

Tulajdonság:

  • AHAR: ASICS High Abrasion Resistance Rubber (AHAR) a külső talp a kopásnak leginkább kitett felületeinek kopásállóságát biztosítja még magas igénybevétel esetén is

  • DuoMax Support System középtalp

  • Trusstic műanyag híd a boltozat alatt, amely stabilitást és tartást ad a cipőnek, a rugalmasság elvesztése nélkül

  • 3M fényvisszaverő technológia

  • Gel párnázottság, mely csökkenti a rázkódást

  • SpEVA Midsole szivacsos anyag a talp és a felsőrész között elnyeli a rázkódást

  • Az SpEVA MidSole kivehető, így akár normális talpbetét is tehető bele


ASICS GEL-KAYANO19 női/ffi   

52 400.-/Ft helyett 49 990.-/Ft

A díjnyertes ASICS GEL-KAYANO széria legújabb darabja ezennel bebiztosítja vezető pozícióját a párnázott futócipők kategóriájában. A GEL-KAYANO 19 lényegesen könnyebb sportcipő, ugyanakkor továbbra is a párnázottság és támasztás jól ismert egysége, amely enyhén és mérsékelten túlpronálóknak egyaránt tökéletes. A Guidance Trusstic egy izgalmas új technológia, arra tervezve, hogy együtt dolgozzon a külső talp orientációs vonalával. Ennek eredménye a hatékonyabb tartás és a középtalp támogatása. A Clutch Counter körbefogja a sarkat, követve annak formáját, ezáltal kényelmes, stabil tartást biztosít. Egyben a lábfej belsejét is stabilizálja, kompenzálva a túlzott pronálást. A sportcipő könnyű felsőrésze kevesebb varrással csökkenti az irritáció esélyét, és növeli a komfortérzetet. Az Asics Gel Kayano 19 ideális futócipő a hosszú edzésekre, hiszen egyszerre támogat és biztosítja a kényelmet.
Az Asics csúsmodelje.
Pronáló (befelé dőlő) lábra való cipő.
Aszfalton való edzésre és versenyzésre.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz